Twitter Updates

    follow me on Twitter

      Konečně bezchybné SMS na iPhonu. MySMS

      Chybí vám v iPhonu přeposílání SMS, posílání vizitek, psaní v landscape modu, mazání pouze vybraných zpráv, kontrola přístupu k SMS? Pak doporučuji program MySMS který je dostupný v Cydii. Jeho vyjímečnost je i v jednoduchosti s jakou se všechny výše zmiňované funkce ovládají. Cena je lidová necelých 5$.

      Zas mě jen tak napadlo...Když to jde, proč to kruciš není standardní součástí FW? Proč se za hlavní novinky updatů nového FW považují blbiny, jako jsou japonský smajlíci, nebo okýnko na vyhledávání v Safari.

      EDIT:
      Aplikace je opravdu velice často updatována (3-4 do týdne). Nyní lze například nastavit i to, aby vám přišla doručenka o přijetí. To lze velice snadno zapnout/vypnout přímo v okně psaní SMS, takže žádne složité lezení do hlavního menu. Lze také jednoduše zkopírovat text z SMS do Notesu (poznámek) v iPhonu. Opravdu dokonalá aplikace.

      1 Comment

      gravatar

      Ac jsem velkym priznivcem Apple, musim souhlasit... MySMS ma co dohanet ve vzhledu, jinak aai bude prinosem..., zatim ji vsak neplanuji stahnout, ale uvidim.

      _oli