Twitter Updates

    follow me on Twitter

      Palm se probudil. Uteču od iPhona?

      Na stránkách Mobilmanie vyšel článek o novém Palmu Pre a novém operačním systému webOS. Nebudu tu opakovat to, co se můžete dočíst v odkazovaném článku. Mohu jen s jistotou říci, že jestli to bude fungovat a vypadat tak, jak se z článku zdá, končím s iPhonem a kupuji Palma. Ten skvěle promyšlený multitasking, úžasný kalendář atd...Ano, už od dob vydání iPhonu se snažili ostatní výrobci představit tzv. iPhone killera, ale vždy šlo o nedodělky které iPhonu naopak ještě více pomáhali v prodejích. Bylo potřeba přijít s něčím, kde bude prostředí fungovat stejně dobře jako v iPhonu, ale navíc přibude to co chtějí již roky zákazníci od iPhonu a ještě něco navíc. To se dle toho co jsem měl možnost vidět Palmu povedlo. Přeci jen mě Apple svou ignorancí k požadavkům uživatelů co se týče základních chybějících věcí unavuje a nevěřím, že se jeho postup v tomto směru změní. A nebo možná právě Palm Pre bude tím důvodem, kdy se v Applu probudí, ale to by to muselo nastat opravdu rychle.

      Další videa v mnohem lepší kvalitě můžete vidět na gizmodo

      5 Comments

      gravatar

      no ale taky to vydani palmu muze znamenat i to ze se poradne pochlapi i apple a vylepsi poradne ten svuj a nemusime utikat nikam. :-)
      micker

      gravatar

      To je prave to, v co uz moc nedoufam.

      gravatar

      No potěš koště...Tohle se zdá být opravdu důvod k prodeji iPhona. Teda alespoň pro mě.
      Král.Ík

      gravatar

      ja som sa naucil, ze mobily na obrazkoch znamenaju asi tolko, cim v skutocnosti su. Mobilmi na obrazkoch.

      Takto som rok cakal na akysi spickovy mobil, ked som sa zrazu kdesi docital, ze taky model vlastne ani nebude. o polroka pod tym istym oznacenim ohlasili akehosi bastarda, ktory s obrazkami, funkciami, vzhladom nemal nic spolocne.

      Papierove vykony su len plane sluby.

      Radsej mam ak je teda Apple tajnostkar ale s novymi funkciami sa ohlasi az ked je uz firmware k dispozicii :-)

      gravatar

      to rony: jenže tady nejde o mobil jako takový, ale hlavně o představení nového systému který je první opravdovou konkurenci os x v iPhonu. A ten nebyl představen pouze na obrázcích,ale živě. Navíc je to vše pod hlavičkou Palmu a to je firma, které se dá důvěřovat.